Restricții de circulație pe strada Iancu de Hunedoara

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Cu îndepărtarea stratului de asfalt vechi a început lucrarea de reasfaltare a sectorului inferior a străzii Iancu de Hunedoara. Pentru demararea lucrării, au intrat în vigoare restricții de circulație.

Începând de la sensul giratoriu în fața parcului comercial Nest Ciuc până la sensul giratoriu de lângă biserica reformată, pe un sector de drum cu o lungime de aproximativ 700 metri a început reasfaltarea străzii Iancu de Hunedoara. Începând de ieri, 18 august 2020 executantul a început lucrarea de îndepărtarea stratului vechi de asfalt, și va așterna două straturi noi, și va nivela și capacele de canal. Odată cu demararea lucrărilor au intrat în vigoare restricții de circulație.

Circulația se desfășură pe o singură bandă, iar traficul va fi reglat cu ajutorul semafoarelor. Tot pe acest sector de drum se vor asfalta și trotuarele pe o lungime totală de 280 metri.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc roagă conducătorii auto să evite sectorul amintit. Pentru discomfortul cauzat de modernizare cere înțelegerea locuitorilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy