Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

S-au alocat mai mult de două milioane de lei pentru sistemul județean de protecție a copilului

La ședința extraordinară a Consiliului Județean Harghita care a avut loc luni, 3 decembrie s-au adoptat o serie de hotărâri menite a servi bunăstării locuitorilor din județ. Astfel, în vederea asigurării bunei funcționări a activității sistemului de protecție a sistemului județean de protecție a copilului s-a votat proiectul de hotărâre care are în vedere alocarea unei sume de 2,282 milioane de lei.

„A fot nevoie de o nouă modificare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru ca sistemul județean de protecție a copilului să poată să-și desfășoare activitatea. Din păcate, guvernul nu a respectat încă promisiunile făcute anterior, acesta a fost motivul pentru care a fost nevoie de convocarea ședinței extraordinare și modificarea bugetului”, a spus Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Prin redistribuirea de sume, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc va fi dotat cu un nou laparoscop. Prezent la ședința de consiliu, medicul specialist Lőkös Csaba a afirmat că prin intermediul acestui instrument perioada de spitalizare în cazul intervențiilor chirurgicale se va scurta la două-trei zile, urmând ca și perioada de recuperare a bolnavilor să fie semnificativ mai scurtă.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *