Zeci de societăți comerciale din Harghita verificate de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În intervalul de timp ce cuprinde ultimele zile de noiembrie și primele zile din decembrie a.c., la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, au fost organizate şi executate acţiuni specifice, pe raza întregului judeţ.

La aceste activităţi au participat 14 specialişti, care au verificat 26 de societăţi comerciale și au constatat 22 de aspecte de natură contravenţională, fiind aplicate tot atâtea sancţiuni cu amendă, în cuantum total de 59.500 de lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării sume da bani, produse şi contravaloarea unor produse, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Polițiştii harghiteni vor continua şi în perioada următoare acţiunile de prevenire şi combatere a activităţilor ilicite de comerţ, în vederea asigurării unui climat optim de legalitate în domeniu.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy