Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Zeci de societăți comerciale din Harghita verificate de polițiști

În intervalul de timp ce cuprinde ultimele zile de noiembrie și primele zile din decembrie a.c., la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, au fost organizate şi executate acţiuni specifice, pe raza întregului judeţ.

La aceste activităţi au participat 14 specialişti, care au verificat 26 de societăţi comerciale și au constatat 22 de aspecte de natură contravenţională, fiind aplicate tot atâtea sancţiuni cu amendă, în cuantum total de 59.500 de lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării sume da bani, produse şi contravaloarea unor produse, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Polițiştii harghiteni vor continua şi în perioada următoare acţiunile de prevenire şi combatere a activităţilor ilicite de comerţ, în vederea asigurării unui climat optim de legalitate în domeniu.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *