Să respectăm simbolurile unii altora!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Mesajul lui Borboly Csaba de Ziua Drapelului Național al României pentru cetățenii din județul Harghita

Îl vedem zi de zi pe instituțiile publice, dar drapelul nu este doar un decor oficial, trebuie respectat deoarece arată apartenența noastră națională, fiind un simbol important al țării. Îl folosim în momentele cheie din viețile noastre și din destinul țării, de fiecare dată când la o festivitate îl vedem fluturând, steagul ne impresionează vizual, iar inima noastră se umple cu mândrie și bucurie. Drapelul reamintește momentele importante din istoria țării.
În fiecare țară există mai multe comunități, ceea ce înseamnă simboluri, drapeluri diferite; în ultimul timp au fost prea multe circuri în jurul simbolurilor folosite de minorități, părerea mea este că lângă steagul tricolor poate să aibă loc și steagul secuiesc, la fel ca și în celelalte țări din Europa. Să privim cu mândrie la drapelul României, dar și la drapelul secuiesc, se cuvine să respectăm tot ceea ce reprezintă și să transmitem și generaților viitoare aceste sentimente. Ziua Drapelului Național trebuie să însemne și respectul reciproc între toți locuitorii, prin urmare în calitate de președinte al Consiliului Județean Harghita, transmit salutările și urările mele bune tuturor cetățenilor județului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy