Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se apropie curățenia de primăvară. Vezi programul de desfășurare a campaniei în Odorheiu Secuiesc

În perioada 22-26 martie 2021, compania de gestionare a deșeurilor va transporta deșeurile verzi de primăvară de la gospodăriile din Odorheiu Secuiesc.
Deșeurile verzi vor fi transportate din cartiere toată săptămâna, iar în cazul caselor de locuit în ziua obișnuită a transportului de gunoi menajer.
„Vă rugăm să plasați deșeurile verzi colectate în timpul lucrărilor de primăvară (frunze uscate, resturi de plante, ramuri, cât mai îndesat posibil) până la 6:30 dimineața lângă poartă, sau punctul de colectare a deșeurilor la bloc. Deșeurile electrice și electronice, deșeurile periculoase, resturile de construcții și deșeurile animale nu vor fi transportate. Vă rugăm să profitați de ocazie cât mai mulți! Să ne înfrumusețăm și să ne curățăm mediul înconjurător!”, transmite Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *