Bűnügyi eljárások a hétvégén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 szeptember 8-án a maroshévízi rendőrök szolgálatuk gyakorlása során egy 25 éves galócási férfit észleltek, miközben személygépkocsit vezetett Gyergyóvárhegyen, és az elvégzett ellenőrzések során kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen kategóriájú járműre.

Büntetőeljárást indítottak ellene jogosítvány nélküli vezetés miatt.

2023 szeptember 8-án 20 óra 50 perc körül egy 36 éves korondi férfit értek tetten a rendőrök, aki lakóhelye egyik utcájában egy furgonnal közlekedett, akinek a vezetői engedélye fel volt függesztve.

Vezetői engedély nélküli vezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

2023 szeptember 9-én, 20:50 óra körül egy 45 éves szentegyházi férfit a székelyudvarhelyi rendőrség rendőrei személygépkocsi vezetése közben értek tetten, a D.J.136-os számú úton, Atyha településen, akinek 0,56 mg/l tiszta alkoholt mutattak ki leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt bűnügyi eljárás indult.

2023 szeptember 9-én 21:50 körül egy 35 éves székelyvarsági férfi, miközben személygépkocsival közlekedett a 138-as számú megyei úton, lakóhelyén a külterület felé, elvesztette uralmát a jármű felett, áttért az ellenkező irányú forgalmi sávba összeütközött egy 18 éves zetelaki férfi által vezetett személygépkocsival.

A fiatal sofőr és 19 éves női utasa sérüléseket szenvedett, őket orvosi ellátásra kórházba szállították.

A 35 éves sofőrt alkoholszondával vizsgálták, és 1,03 mg/l tiszta alkoholt mértek a leheletében, míg a fiatalember teszteredménye nulla volt.

Az ügyben alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés és gondatlanságból okozott testi sértés miatt bűnügyi eljárás indult, a nyomozást a rendőrség folytatja, az ügyészség koordinálásával.

  • a Hargita megyei rendőrség által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy