Surse: Primarul din Odorheiu Secuiesc, Gálfi Árpád, cercetat pentru ultraj

0

Articol disponibil în: Română

Primarul din Odorheiu Secuiesc, Gálfi Árpád, a avut un scandal recent cu politia care i-a oprit în trafic o rudă a acestuia, care mergea turmentat cu bicicleta. Se pare că spiritele s-au încins și polițistul nu s-a lăsat impresionat de statutul primarului, drept pentru care acesta s-a încordat și s-a ales cu un dosar penal.

Potrivit variantei oficiale, la data de 7 iulie 2023, în jurul orei 18:20, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat un bărbat care se deplasa pe o stradă din localitate, în calitate de biciclist și care nu avea asupra sa acte de identitate, fiind efectuate verificări pentru stabilirea identității acestuia.

De asemenea, biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea înregistrată fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul în care polițiștii procedau la aplicarea sancțiunii contravenționale, la autospeciala polițiștilor a venit un alt bărbat care i-ar fi întrebat pe aceștia ce probleme au cu bicicliștii din localitate, după care ar fi lovit geamul autospecialei de poliție făcând diverse afirmații de amenințătoare.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul în cauză a refuzat să se legitimeze și a invocat faptul că persoana sancționată este vărul său.

Documentele întocmite de polițiști, cu privire la fapta persoanei în cauză, au fost înaintate procurorului în vederea sesizării și a soluționării legale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy