Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Tanczos Barna, încurcă-lume! Aroganță de senator: nu acordă prioritate nici autospecialelor aflate în misiune

Foto: Tánczos Barna/Facebook

La doar două săptămâni distanță, senatorul UDMR Tanczos Barna încalcă din nou legea.

Aflat la volanul autoturismului personal, senatorul român de etnie maghiară s-a crezut mai important decât autospecialele de poliție și pompierie aflate în misiune, pe o stradă din Miercurea Ciuc, și nu a acordat prioritate de trecere.

Potrivit unor surse, incidentul s-a petrecut vineri seara, într-un sens giratoriu în timp ce autospecialele MAI se aflau în misiune și circulau regulamentar, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Din fericire nu au existat victime și nici pagube materiale. În schimb, UDMR-istul a fost amendat cu suma de 580 lei, pentru neacordare de prioritate și, deși a încercat un artificiu, motivând că nu are permisul asupra lui, oamenii legii tot i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 30 zile.

Cum să mai aibă prioritate de trecere ”Nino! Nino!” dacă Tanc-z-uțul nostru era pe drum?

Incidentul a avut loc la doar două săptămâni distanță după ce pe data de 14 martie acesta și-a permis fără jenă să mintă polițiștii că are coronavirus, pentru ca să scape de amendă, fiindcă a fost prins circulând cu viteză.
2 comentarii la “Tanczos Barna, încurcă-lume! Aroganță de senator: nu acordă prioritate nici autospecialelor aflate în misiune

 1. CUJBA STEFAN

  Incredibil !
  Cum a dobândit individul acesta, permisul de conducere ?
  Este de o obrăznicie ieșită din comun.
  Oare in situația actuală, nu s-ar putea aplica sancțiuni mai drastice pentru asemenea contravenții ?
  Să stea măcar un an fără permis.
  Oricum, de la senat, beneficiază de mașina și șofer.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *