Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tragedie de nedescris: un bărbat a murit mistuit de flăcări (IMAGINI)

În această noapte, în jurul orei 03:00, a fost anunțat un incendiu la o casă, cu posibil persoană surprinsă în interior, în localitatea Meștera, comuna Stânceni, județul Mureș.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, ardea generalizat casa, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, fiind solicitat în sprijin un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Deda – ISU Mureș. Din nefericire, în interiorul locuinței a fost identificată și o victimă surprinsă de incendiu, decedată, carbonizată (bărbat, 61 ani). S-a intervenit pentru stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 07:30. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric, au transmis reprezentanții ISU Harghita.

Condoleanțe familiei!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.