Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei bărbați din Harghita s-au înjunghiat reciproc în urma unui accident rutier petrecut în județul Neamț

Un accident rutier care a degenerat într-un scandal a avut loc luni noaptea pe DN 15C, în afara localității Dobreni, județul Neamț, pe DN 15C. În urma scandalului trei persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate.

Din cercetări a reieșt că un bărbat de 27 de ani din Harghita a condus un atelaj hipo pe DN 15C, în afara localității Dobreni, direcția Piatra-Neamț-Târgu Neamț, și în care ar fi efectuat un viraj la stânga, pe un drum lateral, fără să acorde prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Bodești, care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei minore în vârstă de 4 ani, din Harghita. Fetița a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri ulterioare.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto cu caracter ilustrativ

Lucrurile nu s-au oprit aici, ulterior, polițiștii din Gârcina au fost sesizați despre faptul că în urma evenimentului rutier produs pe DN 15C, în afara localității Dobreni, a izbucnit un conflict între persoanele aflate în căruță.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au participat la aplanarea conflictului izbucnit și la identificarea persoanelor participante la altercație.”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Din anchetă a reieșit că în scandal ar fi implicați trei bărbați, toți din Harghita, cu vârste cuprinse între 27 și 68 de ani. Aceștia și-ar fi aplicat reciproc lovituri de cuțit și au ajuns la spital pentru îngrijiri. Motivul scandalului ar fi calul care se zbătea între viață și moarte, iar unul dintre aceștia ar fi vrut să îi taie gâtul bietului animal. Ceilalți nu au fost de acord, iar de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas.

Conform raportului emis de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț au ajuns la spital:

  • un bărbat de 29 ani, diagnostic: policontuzionat prin agresiune, plagă înjunghiată toraco-abdominală, preluat de echipajul TIM şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;
  • un bărbat de 68 ani, diagnostic: plagă înjunghiată hemitorace posterior stâng prin agresiune, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;
  • un bărbat de 27 ani, diagnostic: plagă înjunghiată umăr stâng prin agresiune, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;
  • o fetiță, de 4 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile care se impun.

Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.