Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un cal lăsat nesupravegheat pe drum a rănit grav o femeie, la Sândominic

Foto cu caracter ilustrativ

Conducătoare auto rănită grav pe D.N.E. 578, la Sândominic, în urma coliziunii cu un cal.

Ieri, în jurul orei 06:20, o femeie de 47 de ani, din comuna Sândominic, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, în afara localității sale de domiciliu spre municipiul Gheorgheni, a intrat în coliziune cu un cal, lăsat nesupravegheat pe partea carosabilă.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, aceasta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  • IPJ HarghitaUn comentariu la “Un cal lăsat nesupravegheat pe drum a rănit grav o femeie, la Sândominic

  1. Martin Leon-Valentin

    Destul de rau ca nu au semnalizat calul mort ramas pe drum,si celalalt viu,pe care l-am priponit in afara carosabilului fiindca era o ceata cu vizibilitate 10 metri iar dupa curba evitand calul viu care ocupa toata banda mea ,m-am trezit in aer trecand peste ceva care sa adeverit a fi calul mort.Urmarile le suport
    singur pana la aflarea propietarului,,,,,,,, sfătuiesc pe cine poate sa schimbe ceva ,inainte de a se intampla o tragedie,,cazul de la Homorod,politista moarta in urma coliziunii cu un cal nesupraveghiat,,sa întărească securitatea circulației pe drumurile publice.dar sa o faca acum ,altfel o sa mai auzim de victime fără nici o vina din partea lor care lasă în urmă .trecand in neființă,pe cei dragi înainte de ,,vreme,,

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *