Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ursul a atacat din nou în Harghita

Ursul a atacat din nou, a informat președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba.

Nefericitul incident s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 20:00, în satul Văleni, comuna Feliceni, victima fiind un păstor care întorceau la stână, după ce coborâseră, de la pășunat, vacile localnicilor, însoțit de copilul său în vârstă de 8 ani. Bărbatul a suferit răni multiple, fiind internat la spitalul din Odorheiu Secuiesc.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Harghita, ar fi vorba despre un urs agresiv, care ar fi atacat și alți oameni.

„Victima, un păstor însoțit de copilul lui de 8 ani, a fost atacat de un urs agresiv în satul Văleni, comuna Feliceni. A suferit răni multiple, se află în spital, acest om a avut forță și putere să-și apere copilul!

Tot ieri, în jurul orei 15:00 a fost zărit un urs lângă Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, nu pentru prima dată.
Mafia ursului există! Nu avem nevoie de publicații și vorbe, avem nevoie de fapte de luarea deciziilor și de intervenția responsabile, vieţile oamenilor din judeţul Harghita au prioritate!”, a precizat Borboly Csaba.

Mai multe detalii în materialul video postat de președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.