Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zeci de mii de euro GĂSIȚI de DNA în casa managerului Lukacs

Foto cu caracter ilustrativ

 

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că la perchezițiile domiciliare făcute în mega dosarul de corupție privind achiziții inutile la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov și cel din Odorheiu Secuiesc, s-ar fi găsit zeci de mii de euro împachetați în pungi IKEA, în casa managerului celui din urmă spital.

Mai precis, spun sursele citate „acest lucru rezultă foarte clar şi din procesul-verbal de percheziţie cu privire la managerul Lukacs, ocazie cu care s-au găsit 8 pungi şi punguliţe de la Ikea sigilate foarte frumos, cu importante sume de bani, aflate „întâmplător” la domiciliul acestuia”.

Aceste sume, explică sursele citate, „sunt nejustificate sub nicio formă, sunt sume de 20.000 de euro, 15.000 de euro, 20.000 de lei, în măsura în care acesta este managerul spitalului şi are pe mână banii cu care se încheie orice fel de contract”.

În apărarea sa, explică aceleași surse, avocații funcționarului au demontat existența acestor sume uriașe de bani cu scuza că bărbatul și soția sa, ar fi persoane de „modă veche”, care nu țin bani la bănci ci preferă să îi „țină la saltea”.

Concret s-ar fi insistat în sala de judecată, la momentul judecării contestației la arestarea preventivă a managerului, că cei doi nu au niciun fel de cont pe numele lor și că banii ar proveni din surse licite, reprezentând fidel remunerarea muncii de o viață a celor doi.

Potrivit surselor STIRIPESURSE ar exista probe evidente ce indică proveniența acestor sume uriașe de bani găsite la percheziții, proveniență ce ar fi „departe” de susținerile apărătorilor bărbatului. Cu toate acestea, spun aceleași surse, se poate întocmi o expertiză financiară care să contureze și mai clar proveniența concretă a sumelor ridicate la percheziții de la locuința managerului de spital.

Detaliile despre acest caz pot fi citite AICI.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *