O fetiță de doar un an și jumătate, bolnavă de leucemie, are nevoie de donatori de sânge

0

Articol disponibil în: Română

panczel-gerda_bPànczel Gerda are doar un an și jumătate, iar de curând a fost diagnosticată cu leucemie. Fetița a fost dusă la un spital cu o febră foarte ridicată, părinții crezând ca este din cauza unei răceli.
După mai multe analize, medicii au observat faptul că numărul celulelor albe este cu două ori mai mare decât ar trebui. Fetița a fost diagnosticată cu leucemie, dar pentru că au descoperit boala într-un stagiu de început, fetița are șanse foarte mari de a se însănătoși.
În momentul de față Gerda se află la Clinica de Pediatrie numărul 2 din Târgu-Mureș. Această fetiță are mare nevoie de donatori de sânge. Grupa ei sanguin este O, oricine dorește să ajute această fetiță are posibilitatea să doneze sânge  la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Targu Mures, de luni până vineri între orele 7:30 și 13:00. De asemenea, pentru mai multe informații, cei care doresc să ajute, îl pot contacta pe tatăl fetiței, Pànczel Szilamer: 0743593083.

Sursa foto: szekelyhon.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy