Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

În Premieră: Bătălia pentru România. Ne așteaptă zile grele!

Un reportaj marca În premieră cu Carmen Avram, publicat în mai 2018: 

În plin centenar al Marii Uniri, în jurul nostru par să se accelereze inițiativele de reașezare a granițelor României. Chiar dacă statul român crede că ține lucrurile sub control și că autonomia Ținutului Secuiesc va rămâne un vis, situația din zonă arată că autonomia e ca și realizată. Cu o mână de ajutor de la Ungaria, cu una de la ruși se vorbește și cu sprijinul nemijlocit al politcienlilor români. În regiune, banii străini curg cu nemiluita. Se cumpără trusturi de presă, se construiesc instituții de învățământ și se pune stăpânire pe localități și terenuri importante. Mai mult, pare să se creeze chiar acum pe teritoriul României un culoar care să lege Ținutul Secuiesc de țara vecină .Între timp, autoritățile române se comportă de parcă nimic din toate acestea nu ar conta.

opel


2 comentarii la “În Premieră: Bătălia pentru România. Ne așteaptă zile grele!

  1. Oana

    … Romania le acorda drepturi ca minoritari ( scoli in limba materna samd ) , in ceva generatii populatia se consolideaza simtitor in zona… ( participam in mod direct la consolidarea culturii maghiare in aceste teritorii , copiii care invata maghiara in scoli in Ro ajung adulti care abia mai cunosc romaneste ) si ne trezim in fata unor generatii de maghiari scoliti in Romania pe banii statului roman , care isi vad propriile interese – transformandu-i pe romanii din zona incet – incet in minoritari . Situatia existenta in prezent ne-ar indreptati sa cerem retragerea drepturilor excedentare acordate maghiarilor , atata vreme cat nu servesc unei vecinatati pasnice , ci din contra , genereaza situatii si conflicte ce nu reprezinta interesului national romanesc ..

    Raspunde
  2. ciprian

    Oare poti cumpara asezamintele si viata oamenilor asezati acolo , intr-o tara , fara consimtamantul lor ?????/si fara sa fie respectata legea ????

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *