A lovit cu autoturismul pe care îl conducea un indicator, un gard, un stâlp şi un autoturism staţionat

0

Articol disponibil în: Română

La data de 26.09.2015, în jurul orei 01:40, D.D. de 20 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Frăţiei din localitate, având 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat și permisul de conducere reținut, la ieşirea din sensul giratoriu al intersecţiei cu strada Tudor Vladimirescu a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă, urcând pe trotuarul din partea dreaptă unde a intrat în coliziune laterală cu un indicator rutier, apoi cu un gard din lemn și cu un stâlp metalic reflectorizant, după care a reintrat pe partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, conducând autoturismul pe bulevardul Frăției, până pe Aleea Avântului unde a parcat, fiind depistat rapid de poliţişti, situaţie în care pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy