A nins abundent. Se circulă greu pe D.N. 13A, în zona Vârfului Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, a informat că pe D.N. 13A, în zona Vârfului Harghita, se circulă greu, din cauza ninsorii abundente.

Două avertizări de cod galben au fost valabile până astăzi la ora 10,00 în Carpații Meridionali și Occidentali, respectiv în jumătatea de sud a Moldovei, în nord-estul Munteniei și în sud-estul Transilvaniei.
În weekend, în Carpații Meridionali și Occidentali au fost așteptate ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, la altitudini de peste 1400 m, și s-a depus temporar un strat consistent de zăpadă. În zona înaltă a Carpaților Meridionali, rafalele au depășit 90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.
În jumătatea de sud a Moldovei, în nord-estul Munteniei și în sud-estul Transilvaniei, îndeosebi în a doua parte a nopții de duminică spre luni (31 ianuarie/1 februarie), temporar s-au semnalat precipitații predominant sub formă de ploaie, iar pe arii extinse a apărut polei.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy