Alege să ai o viață de calitate! Drogurile schimbă calitatea vieții

0

Articol disponibil în: Română

Polițiștii harghiteni din cadrul Biroului Siguranță Școlară și cei de la prevenire au ca scop principal, împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Harghita, în cadrul activităților pe care le desfășoară, prevenirea consumului de droguri și alcool cu precădere în rândul copiilor, tinerilor dar și a altor categorii de persoane.

sursa foto: IPJ Harghita

În acest sens s-au desfășurat mai multe acțiuni, la data de 7 și 8 iulie a.c., care au vizat în special elevii aflați în tabere școlare și cei din sistemul de protecție al D.G.A.S.P.C. Harghita. Aceștia au fost informați cu privire la consecințele consumului de alcool sau droguri, au fost evidențiate efectele dăunătoare asupra sănătății și calității vieții, fiindu-le oferite și recomandări cu privire la alegerea unor alternative de viață sănătoasă.
De asemenea, polițiștii, în cadrul acestor întâlniri, la care au participat aproximativ 50 de persoane, în cele două zile, copii și adulți, le-au oferit informații despre formele de violență, recunoașterea unei forme de agresiune, precum sfaturi despre prevenirea acestora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy