Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost finalizată reabilitarea clădirii Liceului Tehnologic „Kós Károly” din Miercurea Ciuc

Primăria municipiului Miercurea Ciuc anunță că vineri, 8 iulie, a fost finalizat procesul de reabilitare a clădirii Liceului Tehnologic „Kós Károly”. Prin investiţia de peste 6 milioane de lei s-a efectuat reabilitarea exterioară şi interioară a imobilului.

„După o întârziere considerabilă faţă de planurile iniţiale, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a recepţionat astăzi lucrările de reabilitare a Liceului Tehnologic „Kós Károly”. Antreprenorul a fost societatea locală Tectum Company, lucrările fiind îngreunate de o serie de modificări a planurilor de execuţie. Prin acest proiect s-au modernizat sistemele de încălzire, electricitate, apă şi canalizare, au fost renovate toate încăperile şi toaletele,  au fost izolați pereţi, iar pe acoperiş a fost instalat un sistem de panouri solare.”, informează Primăria Miercurea Ciuc.

sursa foto: Primăria Miercurea Ciuc/Facebook

Potrivit Primărie Miercurea Ciuc, există încă unele deficienţe minore privind protecţia împotriva incendiilor, care trebuie să fie rezolvate înainte de începerea anului şcolar.

Costul lucrărilor este de 6,08 milioane de lei, cu o contribuţie de 3,05 milioane din partea UE, şi 466.000 de lei din partea guvernului României, diferenţa fiind acoperită de primărie din bugetul propriu.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.