Alexandru Vaidoș și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Voșlăbeni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Alexandru Vaidoș este candidatul social-democrat pentru funcția de primar al comunei Voșlăbeni. Cu experiență în administrația publică, prin prisma funcțiilor ocupate de consilier local, respectiv consilier județean, Alexandru Vaidoș își dorește un viitor mai bun pentru comunitatea sa.

Dragi concetățeni,

Cu bucurie și responsabilitate, vă anunț că mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Voșlăbeni!

Timp de două mandate, am avut onoarea să vă reprezint în calitate de consilier local, iar apoi am continuat să muncesc pentru comunitatea noastră ca și consilier județean.

Este o decizie importantă, conștient fiind de greutățile și însemnătatea acestei funcții și de responsabilitatea asumată pentru a duce comuna noastră dragă acolo unde îi este locul, cât mai sus, în ceea ce privește dezvoltarea ei.

Pregătirea profesională, experiența mea în administrație, cunoștințele profunde despre nevoile comunității și dorința mea de a face Voșlăbeniul un loc mai bun sunt argumente solide pentru a mă susține în această cursă electorală.

Sunt pregătit să aduc schimbările pozitive necesare comunei noastre și să ascult nevoile fiecărui cetățean.

Haideți să construim împreună un Voșlăbeni mai prosper și mai frumos!

Sunt sigur că împreună vom reuși!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

a declarat Alexandru Vaidoș,
candidatul social-democrat pentru funcția de primar al comunei Voșlăbeni
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy