Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consultarea tinerilor privind Agenda europeană a competențelor

Foto: European Commission – Europa EU

 

Comisia Europeană, prin Agenda pentru competențe în Europa, urmărește să crească importanța competențelor în Uniunea Europeană pentru a spori competitivitatea, a asigura corectitudinea socială și a construi rezistența.

Principalele domenii pe care este important să ne urmărim în următorii cinci ani sunt aplicarea didacticii moderne, formarea competențelor, a capacităților procedurale și contextuale, formarea cunoștințelor profesionale, precum și creșterea competențelor pentru susținerea tranziției ecologice.

Mai multe informații despre agenda competențelor europene:

https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1223

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, România, în calitate de raportor în cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR), inițiază consultarea cu privire la Agenda pentru competențe în Europa, ceea ce va reprezenta baza unui raport final al opiniei Comitetului Regiunilor pe această temă.

În acest sens, dl Borboly dorește să consulte cetățenii tineri din Europa, cu scopul de a integra propunerilor lor în raport. Astfel, domnul Borboly invită tinerii cetățeni să contribuie la raport cu sugestiile, opiniile și recomandările lor.

Data limită pentru completarea chestionarului: 29 septembrie 2020

Chestionarul este disponibil pe pagina următoare:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SkillsAgendaEuropeanCommitteeOfRegions2020?surveylanguage=RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.