Copil lovit de o mașină pe o stradă din Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un copil a fost lovit luni, 5 decembrie, de o mașină pe o stradă din municipiul Odorheiu Secuiesc. În urma accidentului, minorul a suferi leziuni, fiind transportat la spital. Deoarece șoferul care a provocat accidentul ar fi fost agresat, fiindu-i avariată și mașina, a fost solicitată participarea unei patrule suplimentare de ordine publică și Poliția Locală.

FOTO: UDVARHELYSZÉKI TRANSPORT INFO/FACEBOOK/ Székelyhon.ro

„Azi, 5 decembrie 2022, în jurul orei 13:00, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Ulieș, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Municipiul Odorheiu Secuiesc, ar fi surprins și accidentat un minor, care se angajase în traversarea drumului.
În urma evenimentului, minorul a suferit leziuni și a fost transportat la spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind înregistrată o valoare zero.
Dat fiind faptul că la locul evenimentului s-au deplasat mai multe persoane și pentru că șoferul ar fi fost agresat, fiindu-i avariat și vehiculul, a fost solicitată participarea unei patrule suplimentare de ordine publică și Poliția Locală.”, a informat IPJ Harghita.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului, identificarea tuturor persoanelor implicate și aplicarea măsurilor legale.

Potrivit publicație Szekelyhon, copilul, în vârstă de 7 ani, a suferit o fractură de col femural și leziuni ale craniului, fiind transportat în comă, la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, de acolo fiind transportat cu un elicopter la Târgu Mureș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy