Elgázoltak egy gyermeket egy székelyudvarhelyi utcán

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Hétfőn, december 5-én, Székelyudvarhelyen elgázoltak egy gyermeket. A baleset következtében a kiskorú megsérült, őt kórházba szállították. Mivel a balesetet okozó sofőrt bántalmazás fenyegette, és az autóját is megrongálták, további közrendvédelmi járőrök és a Helyi Rendőrség közreműködését kérték.

FOTÓ: UDVARHELYSZÉKI TRANSPORT INFO/FACEBOOK/ Székelyhon.ro

 

„2022 december 5-én, 13:00 óra körül egy 22 éves kányádi férfi személyautót vezetett Székelyudvarhely területén, amikor elgázolt egy kiskorút, aki az úttesten akart átkelni.

Az esemény következtében a kiskorú megsérült, őt kórházba szállították.

A sofőr leheletében nem találtak alkoholt a rendőrök. Tekintettel arra, hogy az esemény helyszínére többen érkeztek és félő volt, hogy a sofőrrel szemben tettlegességig fajul a dolog, a helyi rendőrség munkatársai is kiszálltak a helyszínre”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyet kivizsgálják a baleset körülményeinek tisztázása és a szükséges jogi intézkedések megtétele érdekében.

A Székelyhon kiadvány szerint a 7 éves gyermek combcsonttörést és koponyasérülést szenvedett, helikopterrel szállították a marosvásárhelyi megyei sürgősségi kórházba kómás állapotban.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy