Domnul Bulbuk Márton de la Primăria Miercurea Ciuc încă nu a demisionat

0

Articol disponibil în: Română

Vă povesteam recent de un domn de la Primăria Miercurea Ciuc, pe numele său de suspect Bulbuk Márton (clic aici pentru articol 1)  ( clic aici pentru articol 2 ).
Din păcate, domnul Bulbuk nu a înțeles nimic, așa că ne vedem nevoiți să explicăm mai clar. Grupul nostru de publicații are obiceiul ca atunci când prinde un fir care naște suspiciuni de corupție să meargă pe el până ce coruptul este scos din sistem. Din păcate unii suspecți de corupție sunt atât de inconștienți încât se cred invincibili și așteaptă să ajungem noi cu articolele la punctul în care facem așa de multe dezvăluiri încât suspectul nu mai are nicio șansă să scape de oamenii legii și desigur dacă a greșit ajunge să fie arestat, lucru pe care noi ca publicație nu ni-l dorim.
Ne pare rău că domnul Bulbuk nu înțelege cum e cu lupta anticorupție și ne consumă nouă timpul și spațiul în ziar, forțându-ne să cercetăm și mai mult suspiciunile pe care le avem asupra domniei sale.
Așadar, să mai vedem o mostră de lucrări din bani publici la care domnul Bulbuk, cu firma la care este asociat deține funcția de diriginte de șantier.

bulbuc-diriginte-de-santier
Desigur că domnul Bulbuk nu ar putea niciodată să justifice cum face de lucrează și la primărie și în același timp este și diriginte de șantier și nu ar prea putea să justifice multe lucruri de pe șantierele la care este diriginte, dar probabil la Harghita astfel de lucruri sunt banale pentru autoritățile care ar trebui să se autosesizeze. Sau cine știe, poate au aflat că familia Bulbuk caută să își vândă casa și să meargă în ”vizită” la rudele din Ungaria și nu vor să îl deranjeze pe domnul Bulbuk decât în cazul în care acesta mai revine în Ciuc.
De fapt, în Harghita problema nu este acest Bulbuk, el este doar unul dintre pionii conectați la banul public. Problema este fenomenul în sine. Prea mulți constructori din Ciuc sau din Harghita se plâng că nu mai pot face absolut nimic cinstit și sunt obligați să stea la mâna celor care au acces la lucrări ca să subcontracteze sau în caz contrar să dea faliment.
Odată și odată trebuie să se termine și la Harghita acest monopol al corupților. Semnalele pe care le avem noi sunt că instituțiile statului funcționează la Harghita și pregătesc multe surprize corupților.

Iosub Robert

PS: Rugăm public primăria Miercurea Ciuc să ne anunțe pe e-mail în cazul în care domnul Bulbuk demisionează ca să trecem la următorul suspect din administrația publică locală, căci se pare că sunt tare mulți.
Mulțumim din nou celor care ne trimit poze și documente. Pe deoparte suntem încântați de avalanșa de informații care sosesc la redacție, dar pe cealaltă parte suntem foarte îngrijorați de nivelul de disperare în care au ajuns cei care ne scriu și își pun speranțele în publicația noastră pe care o văd ca fiind ”singura soluție”. Faptul că oameni care nu ne cunosc își asumă riscul de a ne oferi astfel de informații ne obligă să fim corecți fată de ei dar ne dau de înțeles că harghitenii chiar s-au săturat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy