Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor întocmit pe numele unui bărbat din comuna Praid

Foto cu caracter ilustrativ

 

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor întocmit de poliţiştii harghiteni pe numele unui bărbat de 37 de ani, din comuna Praid, pe care îl şi sancţionaseră contravenţional, de 4 ori.

Cel în cauză a încălcat în repetate rânduri măsura izolării, deşi autorităţile locale îi asiguraseră atât locuinţa cât şi cele 3 mese zilnice.

La data de 13 decembrie 2020, Postul de Poliție Praid s-a sezizat din oficiu cu privire la faptul că, un localnic de 37 de ani nu respectă măsura izolării.

Cel în cauză figurează pe lista DSP ca izolat începând cu data de 09 decembrie a.c., însă a părăsit locația stabilită în acest sens şi s-a deplasat la o pensiune din zonă, motivând că nu suportă izolarea.

Mai mult, bărbatul a fost sancţionat contravenţional anterior de poliţişti, şi nu o singură dată ci de 4 ori, tot pentru nerespectarea măsurii izolării, în condiţiile în care, întrucât nu deţine o locuinţă, autorităţile locale i-au pus la dispoziţie o locaţie în acest sens şi i-au asigurat şi cele 3 mese, în fiecare zi, tocmai spre a nu putea motiva că este nevoit să părăsească locuinţa.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *