Dosare penale întocmite de polițiștii din Harghita, pentru infracțiuni rutiere

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 1 mai 2024, în jurul  orei 10:30, un bărbat de 29 de ani a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Gheorgheni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un moped în localitatea Ciumani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de  0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au efectuat verificări și în urma acestora a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule  iar vehiculul condus nu este înmatriculat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 19:00 polițiștii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Atid, în timp ce conducea un moped pe D.J.135, în localitatea sa de domiciliu, fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, mopedul fiind neînmatriculat.

A fost întocmit dosar penal.

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 8:00 un bărbat de 59 de ani, din Gheorgheni, a fost depistat de polițiștii din cadrul Politiei municipiului Gheorgheni în timp ce conducea un autoturism având 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 5 mai 2024, în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc – Biroul Rutier au fost sesizați de către un echipaj de jandarmi montani cu privire la faptul că pe D.J.138/A, în localitatea Harghita-Băi mai multe persoane conduc motociclete neînmatriculate.

Echipa operativă ajunsă la fața locului, din primele verificări, a constatat faptul că trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au condus motociclete neînmatriculate, doi dintre aceștia nefiind posesori de permis de conducere valabil, iar unul fiind deținător al unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Totodată, polițiștii au depistat un bărbat, de 38 de ani, care conducea un motociclu de tip cross, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu este posesor al unui permis de conducere valabil pentru nicio categorie iar motociclul nu este înmatriculat sau înregistrat.

Bărbatul de 38 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind înregistrată o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 5 mai 2024, în jurul orei 9:50, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere valabil eliberat de autoritățile române.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

La data de 6 mai 2024, în jurul orei 15:20, un bărbat de 44 de ani, din Tomești, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism, pe D.E.578, în localitatea Mădăraș având  0,97 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 mai 2024, în jurul orei 6:30, un bărbat de 44 de ani, din Vlăhița, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/A, în afara municipiului Miercurea-Ciuc, dinspre Vlăhița, având  0,43 mg/L alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy