Evaluarea activităţii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni în anul 2017

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri, 17 ianuarie a. c., începând cu orele 10.30, la sediul C. P. P. C. J. Gheorgheni a avut loc ședința de Evaluare a activităţii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni în anul 2017.
Am fost onorați de prezența primarului municipiului Gheorgheni, domnul Nagy Zoltán, alături de șefii principalelor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice din județ (Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Harghita, Serviciului Județean Anticorupție Harghita, Serviciul Județean de Informații Harghita, Poliția municipiului Gheorgheni, Poliția Locală a municipiului Gheorgheni). Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat domnul colonel Todoran Radu Gabriel, împ. șef al Direcției Resurse Umane.
În anul 2017, în Centrul nostru, atât la sediul acestuia din Gheorgheni cât și la Catedra de Ordine și Siguranță Publică din Sfântu Gheorghe, au fost pregătiți un număr total de 525 de persoane, dintre care 331 de subofițeri jandarmi, 19 cadre M. Ap. N și 175 de elevi jandarmi.
Principalele tipuri de cursuri organizate în Centru au fost:
– Cursuri de specializare pază și protecție instituțională subofiţeri – 66 participanți;
– Curs de iniţiere în carieră a personalului operativ în domeniul ordinii publice – 132 participanți;
– Curs tehnician de intervenţie profesională a personalului Ministerului Apărării Naţionale – 19 participanți;
– Stagii de pregătire cu detaşamentele mobile din cadrul Grupărilor de Jandarmi Mobile Târgu Mureș și Bacău – 96 participanți;
– Curs de specializare subofiţeri structuri de ordine publică – 16 participanți;
– Curs de specializare a subofiţerilor lunetişti – 21 participanți;
– Elevii Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – 175 participanți.
În finalul acestei activități, comandantul Centrului, col. Popescu Vasile-Leontin, a înmânat diplome de mulțumire invitaților prezenți și a mulțumit pentru efortul depus în anul 2017 întregului personal al Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.
Experienţa acumulată, profesionalismul, dăruirea şi responsabilitatea au fost factori care au influenţat decisiv rezultatele obţinute de către întreg colectivul pe parcursul anului 2017, reuşind să ne îndeplinim toate obiectivele precum și misiunea principală a Centrului – cea de formare profesională a personalului participant la cursuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy