Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Femeie din Sărmaș, dată dispărută, găsită de polițiști

Polițiștii de la Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliție al județului  Harghita în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Neamț au reușit identificarea unei femei din Sărmaș,care fusese declarată dispărută.

„La data de 31 martie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii de la Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliție al județului  Harghita în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Neamț au reușit identificarea persoanei declarată dispărută.

Femeia a declarat polițiștilor faptul că a plecat voluntar de la locuința concubinului său, în urma unor neînțelegeri avute cu acesta. De asemenea, a precizat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni iar în prezent locuiește  în județul Neamț.”, a informat IPJ Harghita.

Anterior, la data de 30 martie a.c., polițiștii au fost informați de către partenerul femeii despre faptul că aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.