Femeie din Topliţa împuşcată de soţ

0

Articol disponibil în: Română

O femeie de 60 de ani din Topliţa, judeţul Harghita, a ajuns la spital, vineri, în stare gravă, după ce a fost împuşcată de către soţul său cu o armă de vânătoare, poliţiştii declarând că bărbatul a tras în direcţia soţiei şi a fiului lor din cauza unor neînţelegeri în familie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că Poliţia a fost sesizată, vineri, că un bărbat din municipiul Topliţa a tras cu arma înspre soţia şi fiul său, rănind-o pe femeie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicul Servicului Judeţean de Ambulanţă care s-a deplasat la locuinţa acestora a constatat că femeia a fost împuşcată în picior şi a suferit un şoc hemoragic. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal Topliţa, unde a fost internată, fiind supusă unui intervenţii chirurgicale.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, Paul Leontică, a declarat că, pe fondul unor neînţelegeri de familie care au izbucnit joi seară, bărbatul a luat, vineri, din seiful fiului său, o armă de vânătoare deţinută legal şi a tras asupra soţiei şi a băiatului său.

„S-a tras asupra unui grup, format din fiu şi mamă. Mama a fost cea atinsă în zona piciorului. S-a tras de la o distanţă de câţiva metri. Arma era deţinută legal de fiul bărbatului şi a fost folosită ilegal de agresor. Fapta a fost încadrată la tentivă de omor calificat”, a spus Paul Leontică.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost reţinut.

Sursa: Mediafax

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy