Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Focar de coronavirus la Poliția Locală Odorheiu Secuiesc. O treime dintre agenți s-au infectat

Foto: Poliția Locală Odorheiu Secuiesc

 

Coronavirusul a lovit din nou în colectivul de muncă al Poliției Locale Odorheiu Secuiesc. Spre deosebire de cazul precedent, infecția a reușit acum să cuprindă o treime din personal, întrucât în prezent nouă polițiști sunt izolați.

Numărul semnificativ redus al angajaților creează dificultăți în îndeplinirea responsabilitățile extinse ale instituției, potrivit unui comunicat de presă emis de conducerea Poliției Locale. 

A trebuit să ținem cont de situația actuală, întrucât întâlnim o mulțime de oameni în cursul muncii noastre și de la bun început ne-am angajat să controlăm pe cei plasați în carantină instituțională și în segregare la domiciliu, de la care autoritățile au refuzat să își asume responsabilitatea. Deși am făcut tot ce am putut pentru a evita infectarea și am respectat toate regulile pentru că suntem pe prima linie, din păcate nu am putut să ne protejăm și membrii familiei noastre sunt, de asemenea, cu un risc mult mai mare. Cu toate acestea, nu vom da înapoi, nu ne vom opri și ne vom recupera și vom reveni la lupta împotriva virusului și mai puternic și vom îndeplini sarcina pe care am întreprins-o împreună cu o vigoare mai mare decât înainte. Continuăm să verificăm zilnic persoanele aflate în segregare acasă, așa cum am făcut de la început.

Vă rugăm să luați în serios situația actuală și să respectați reglementările în vigoare, în beneficiul dvs., al membrilor familiei și al celor dragi. Vă cerem răbdare și perseverență în timp ce ne facem treaba!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.