A Sürgősségi Esetek Önkéntes Szolgálatai versenyének eredményhirdetése

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az „Oltul” Sürgősségi Esetek Hargita megyei Felügyelősége, a Hargita Megyei Civil Tűzoltók Szakmai Egyesülete, Hargita Megye Tanácsa és Szentegyháza Önkormányzata szervezésében került sor tegnap június 15- én 10:00 órai kezdettel a szentegyházi „Metalul” stadionban a Sürgősségi Esetek Szolgálata Önkéntes csapatai versenyének megyei szakaszára.

A versenyen Gyergyószárhegy, Csíkszentmárton, Parajd, Szentegyháza és Csíkszentmihály csapatai vettek részt. Minden csapatnak volt egy vezetője, egy edzője, nyolc versenyzője és két tartalékosa, akik alkalmazott vagy önkéntes státusszal rendelkeztek abban a szolgálatban, amelyikben versenyeztek.

A civil tűzoltók a verseny három próbájában mutathatták be rátermettségüket: 4x100m staféta, 100m-es akadálypálya, nagyszerelés. Az elért eredmények a következők:

  1. hely- S.V.S.U. Szentegyháza
  2. hely- S.V.S.U. Csíkszentmárton
  3. hely- S.V.S.U. Gyergyószárhegy

Egy küzdelmes versenyt követően a nyerteseket érmekkel, oklevelekkel és kupákkal jutalmazták. A Hargita Megyei Civil Tűzoltók Szakmai Egyesülete tűzoltó készülékeket és egy 1000 literes Honda márkájú hordozható motoros szivattyút ajándékozott a nyertesnek.

Az „Oltul” Hargita Megyei Sürgősségi Esetek felügyelősége részéről Gheorghe POP dandártábornok gratulált minden résztvevőnek a verseny alatt tanúsított fair- play szellemért, valamint a bátorságukért, amellyel a mindennapi kihívásokat felelősségteljesen felvállalják. Sok esetben az önkéntes tűzoltók gyors közbelépése mérsékelte a vészhelyzetek okozta negatív hatásokat.

Az első helyezett szentegyházi csapat fogja képviselni Hargita megyét a júliusban, Fehér megyében megrendezendő verseny megyék közti szakaszán.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy