A szombat este holtan talált férfit állítólag medve támadta meg

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita Megyei katasztrófavédelmi felügyelőség arról számol be, hogy a férfit, akit szombaton holtan találtak Gyergyóújfalu közelében egy erdős területen, állítólag medve támadta meg.

Olvassák el Holtan találtak egy férfit a gyergyószentmiklósi hegyimentők. A halál oka tisztázatlan

c. cikkünket is.


„Egy 69 éves gyergyóújfalvi férfit holtan találtak lakhelye közelében, egy erdős területen.

Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy reggel elment otthonról, és közölte feleségével, hogy a gyergyószentmiklósi piacra megy.

Tekintettel arra, hogy csak 16 óra körül sem ért haza, felesége és két falusi lakos a tulajdonában lévő, erdős területen található nyaralóhoz ment, és útközben holtan találták.

A helyszínen beavatkozó egészségügyi személyzet megállapította, hogy a haláleset egy vadállat, nagy valószínűséggel medve által okozott sérülések következtében következhetett be” – közölte a Hargita megyei rendőrség.

A férfit a nyaralójától mintegy 150 méterre találták meg, felesége és a falubeliek, akik segítettek, az épületbe szállították, remélve, hogy megmenthetik. Ebben a pillanatban a helyszínre érkeztek a rendőrök, a hegyimentők és az egészségügyi csapat, akik a nyaralóban találták meg az áldozatot.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult büntetőeljárás, tette hozzá a Hargita megyei rendőrség.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy