AFIR: 2025 december 31-ig meghosszabbították a végrehajtási időszakot számos PNDR 2020-on keresztül finanszírozott projekt esetében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség 2023. december 31-ét követően is biztosítja a Nemzeti Vidékfejlesztési Program 2014-2020 (PNDR 2020) keretében elérhető európai forrásból finanszírozott projektekhez kapcsolódó szerződések teljesítési időszakának meghosszabbítását, amint a hatályos eljárási keret előírja.

Így a PNDR 2020 kiutalás alapján szerződött projekteknél (átmeneti időszak nélkül) a végrehajtási időszak 1 évvel meghosszabbítható, 2025. december 31-i határidőig, a projekt megvalósítási fokától függően, ha a kiadások végső elszámolhatósági időszakába esik, valamint ha megfelel a teljesítés időtartamának jóváhagyására előírt feltételeknek.

Az AFIR honlapján az „Informații Utile-Proceduri de lucru pentru PNDR” rovatban megtalálható eljárási kézikönyvben részletesen megtalálhatók a végrehajtási időszak 2023.12.31. utáni meghosszabbításának feltételei és alkalmazhatósága az átalánydíjas projektekhez kapcsolódó finanszírozási szerződésekre vonatkozóan (6.1. alintézkedés, a diaszpórának szentelt kiírás és a 9-es intézkedés), a 16. intézkedés és a LEADER keretében lezárult projektek számára.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy