Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Comunicat de presă – Infotrafic

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (6,40), în județele Mureș, Sibiu, Vaslui, Iași, Covasna și Harghita, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață.

Pe DN11 Chichiș — Târgu Secuiesc — Brețcu, DN12 Chichiș — Sfântu Gheorghe, DN 13E Reci — Covasna — Zagon și pe DN13A Miercurea-Ciuc — Odorheiu Secuiesc vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 100 de metri. În județul Mureș, pe DN15E60, Târgu Mureș — Cluj, vizibilitatea este sub 100 de metri.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcție de vizibilitate, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.