Döntések és halasztások a Hargita Megye Tanács ülésén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Kedden rendkívüli ülését tartotta Hargita megye Tanácsa. Az előterjesztett napirendi pontokhoz képest döntések és halasztások történtek. Többek között sikerült eldönteni az ÁFÁ-ból településenként visszaosztott megyei és községi utak költségeire, valamivel több mind 12 millió lejt, Hargita megyében. Viszont az egyes települések költségvetési kiigazítására készült határozattervezetet a Gyergyó és Maroshéviz térség képviselőinek kérésére a megyei tanács testülete elnapolta. Ennek érdekében a következő megyei tanácsi ülés, csütörtökön lesz Gyergyószárhegyen, ahol előreláthatóan a megye vezetői döntenek az egyes települések költségvetésének a kiegészítéséről.

Ezek a pénzek, amelyek a költségvetés kiigazításból származnak azoknak az építőiparban tevékenykedő, kedvelt vállalkozóknak, a zsebébe vándorolnak, akiknek már elkezdett, de még be nem fejezett útfelújítási vállalkozásokban érdekeltek?

P G

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy