Meghalt az a fiatal nő, akit megkéseltek Csíkszereda központjában. A volt élettársát gyilkossággal vádolják

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban néhány napja meghalt az a fiatal nő, akit november elején késeltek meg Csíkszereda központjában, a cselekmény elkövetésével vádolt volt élettársát gyilkosságért bíróság elé állítják.

A Hargita megyei ügyészség szóvivője, Dan Gîlcescu főügyész helyettes hétfőn, december 5-én az AGERPRES-nek azt nyilatkozta, hogy az ügyész elrendelte a boncolást, és az eredmény kihirdetése után a cselekmény minősítése megváltozik gyilkossági kísérletről gyilkosságra.

„A szóban forgó áldozat a kórházban meghalt, a boncolási igazolást követően a jogi besorolás megváltozik, és a vádlottat tájékoztatják az új besorolásról” – mondta Dan Gîlcescu helyettes ügyész.

November 4-én, egy 22 éves gyimesközéploki fiatal nőt egy 33 éves csíkkozmási férfi megkéselt, több sebet ejtve a nő nyakán és testén. A támadó elhagyta a tett helyszínét, de rövid időn belül elfogták és jelenleg őrizetben van.

„2022 november 4-én 10 óra 6 perc körül arról értesítették a Hargita megyei rendőrséget a 112-es egységes segélyhívó számon, hogy Csíkszeredában egy nőt bántalmaztak.

A helyszínre érkező operatív csapat és az ügyész megállapították, hogy egy 22 éves gyimesközéploki nőt egy 33 éves csíkkozmási férfi megkéselt, több sebet ejtve a nő nyakán és testén. A támadó elhagyta a tett helyszínét, de rövid időn belül elfogták és az ügyészségre kísérték.

A bizonyítékok alapján 16:00 órakor az elkövetőt őrizetbe vették és a Hargita megyei rendőrség fogdájába vitték, ugyanakkor javasolták az előzetes letartóztatását is.

A bíró az agresszor nevére 2022. november 4-én 30 napos letartóztatási parancsot adott ki, a nyomozás folytatódik gyilkossági kísérlet bűncselekmény elkövetése miatt”, közölte akkor a Hargita megyei rendőrség.

A szerencsétlen esemény Csíkszereda központjában történt, a Megyeháza előtt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy