Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Menekülés közben fogták el a tolvajokat Székelyudvarhelyen

Ma, február 4-én 12 óra 37 perckor érkezett egy hívás a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrséghez, miszerint egy vállalat udvaráról ismeretlen személyek a cég tulajdonában levő tárgyakat tulajdonítanak el. A hívást követően a helyi és a nemzeti rendőrség közös járőrszolgálata mindössze három percen belül a helyszínre érkeztek, ahol négy személyt értek tetten, akik a cég hátsó kerítésén keresztül elmenekültek a helyszínről.

„A helyi és a nemzeti rendőrség munkatársai a tettesek nyomába eredtek, és végül mind a négy személyt kézre kerítették, akik egy gyümölcsösben, a bokrok között próbáltak elrejtőzni. Az elkövetőket a helyi rendőrség székhelyére szállították, végül pedig az érvényben levő jogszabályok értelmében, egy ténymegállapító jegyzőkönyv kíséretében átadták őket a nemzeti rendőrségnek.

A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség egyik legalapvetőbb célja a személyes jogok és szabadság védelmére, valamint a magán és köztulajdon védelmére vonatkozó feladatainak teljesítése, aminek érdekében munkatársaink igyekeznek mindig a tőlük telhető leghatékonyabb és leggyorsabb munkavégzést biztosítani”- közölte a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.