Hároméves körüli kisfiú keveredett el az édesanyja mellől, a székelyudvarhelyi helyi rendőrség megtalálta

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Illusztráció

Június 9-én, két óra körül, intézményünk diszpécserét arról értesítették, hogy a Bethlen negyedben, a Profi üzlet közelében, egy két-három éves fiú felügyelet nélkül járkál a parkoló autók között. A járókelők azonnal védelmükbe vették és bekísérték az üzletbe, ahonnan értesítették a helyi rendőrséget.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol megtalálták a megijedt kisfiút. Mint kiderült, az édesanyja is fél órája kereste őt, mert a kisfiú eltávolodott tőle, és a lakótömbök között sétált. Az anya nagy ijedtsége örömmé változott, amikor ismét meglátta a kisfiút, akit szerencsére nem rendített meg az eset, biztonságban és sértetlenül került ki a kalandból.

Ezúton is köszönjük azoknak, akik értesítették a helyzetről intézményünket, és arra kérjük a hasonló helyzettel szembesülőket, hogy azonnal értesítsék intézményünket a 0266-210-210-es telefonszámon, mondja a székelyudvarhelyi helyi rendőrség vezetősége.

Ilyen esetek bármikor előfordulhatnak, ugyanis a gyerekek játékból vagy kíváncsiságból, valamint azért mert még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal, nem ismerik fel a rájuk leselkedő veszélyeket. nagyon fontos időben tájékoztatni gyermekeinket, elmondani nekik, hogy bízzanak a rendőrökben, forduljanak hozzájuk bizalommal, mert veszély esetén segítenek rajtuk.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy