ISU Hargita: Az utóbbi 24 óra beavatkozásai (2024.05.21)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita megyei katonai tűzoltók tegnap, május 21-én 10 lakossági megkeresés ügyében intézkedtek, amelyek elsősegélynyújtásról, valamint egy közúti balesetet követően tűzmegelőzési és oltási intézkedésekről szóltak.

Két személy szorult orvosi ellátásra egy közúti balesetet követően, amely tegnap, 2024.05.21-én történt a D.E. 578-as európai úton, Tekerőpatakon, amelyben két személygépkocsi volt érintett. A gyergyószentmiklósi katonai tűzoltók egy tűzoltójárművel, egy műszaki mentőjárművel és egy SMURD mentőautóval vonultak ki a helyszínre. Az ügyben beavatkozó SMURD mentősök és a Megyei Mentőszolgálat egészségügyi munkatársai szakszerű elsősegélyben részesítették a sérülteket, akiket később kórházba szállítottak.

A lakosság védelme érdekében 4 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában.

Látogasson el a www.fiipregatit.ro weboldalra, és töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy