ISU Hargita: Két tűzeset és 6 SMURD eset az utóbbi 24 órában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Hargita megyei tűzoltók ismét a helyzet magaslatán álltak a lakosságtól beérkezett támogatási kérelmek gyors megoldásában. Így az elmúlt 24 órában 8 rendkívüli helyzetben intézkedett az operatív személyzet, ebből 6 esetben 3 gyermek és 3 nehéz helyzetben lévő felnőttnek nyújtottak elsősegélyt.

Tegnap a maroshévízi tűzoltók egy kigyulladt szeméttárolót oltottak el, amit valószínűleg a gyúlékony anyagok mellé kitett hamu okozott. Az ilyen események bekövetkezésének megelőzése érdekében: A hamut rendszeres időközönként, csak a parázsmaradványok teljes eloltása után ürítse ki erre a célra kialakított és kijelölt tűzbiztos helyre!

Ugyanaznap este a galócási önkéntes tűzoltók egy kéménytüzet oltottak el. Ellenőriztessék és takaríttassák rendszeresen a kéményeket, erre szakosodott személlyel! Szigeteljék el a kémény falát a padlás és tető gyúlékony anyagaitól!

Ne feledjék! A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információs a https://fiipregatit.ro platformon találhatók.

  • ISU Hargita, Információs és Közkapcsolati Osztály

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy