Megyei fórumon tárgyaltak az iskolai biztonságról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

2017 június 15-én találkoztak az oktatási intézmények vezetői és a helyi közintézmények képviselői az iskolai biztonság megnövelése témában. Mivel az iskolai biztonság a helyi közintézmények feladatkörébe tartozik a prefektus koordinálásával, a legfőbb célkitűzés ezen a fórumon az volt, hogy megoldást találjanak az iskolák védelmének finanszírozására.

„Köszönöm az intézményeknek, az iskolák igazgatóinak az intézményközi együttműködést ezen a területen. A tanév biztonsági szempontból való kiértékelése, a nyári iskolai táborok figyelemmel követése és az élelmiszer-biztonság a kérdések, amelyeket szeretném, ha megbeszélnénk. Az iskolai biztonság rendkívül fontos az optimális oktatási feltételek biztosítása érdekében. Ezért kell megbeszéljük a helyi hatóságok aktívabb részvételét az iskolák biztonságossá tételében (világítás, kerítés, javítások), az emberi védelem biztosításában és finanszírozásában”, mondta Hargita megye prefektusa, Jean Adrian Andrei.

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy