Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea-Ciuc alocă bani pentru Comemorarea Revoluției din 1956

Revolutia-1956-UngariaÎn fiecare în data de 23 octombrie se organizează Comemorarea Revoluţiei din 1956, care se încadrează în programele proprii ale Municipalităţii. Cu prilejul manifestărilor dedicate comemorării revoluţiei şi luptei pentru libertatea maghiară din 1956, în municipiul Miercurea Ciuc se va organiza în data de 23 octombrie 2015 o manifestare festivă.
Programul se desfăşoară în două locaţii: Comemorare la columna „1956”– în faţa cimitirului din cartierul Spicului, respectiv la Piaţa „1956” la statuia Gloria Victis, unde are loc comemorarea festivă şi depuneri de coroane.
La festivităţile de comemorare participă membrii Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, Asociaţia „56-os Bajtársi Társaság”, Asociaţia Husarilor „Mátyás”, respectiv reprezentanţii cultelor religioase, instituţiile de cultură şi de învăţământ, şi locuitorii municipiului.
Bugetul alocat în ședința de consiliu local Miercurea-Ciuc din data de 25 septembrie pentru organizarea programului cultural „Comemorarea Revoluţiei din 1956” este în valoare de 15.000,00 lei.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.