Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A turisztikai miniszter aláírta a borszéki kalandpark finanszírozási megállapodását

 

Bogdan Trif idegenforgalmi miniszter aláírta az 5.082.502,62 lej értékű finanszírozási szerződést egy borszéki kalandpark megépítésére, az idegenforgalmi Minisztérium hozzájárulása az alapberuházás 90%-át teszi ki.

Ez a beruházás kiemeli Borszék térség turisztikai potenciálját, egy olyan üdülőhelyét, amely a turisták számára lehetőséget kínál arra, hogy minden évszakban egyedülálló vakációt töltsenek el. Itt van egy másik bizonyíték arra, hogy Románia évente 365 napos rendeltetési hely, mivel a turisták számára lehetőséget kínál arra, hogy bármikor élvezhessék szabadságukat. A Borszéken a turisták télen síelhetnek, nyáron pedig ásványvizeket élvezhetnek, és íme hamarosan itt egy nyári szánkópálya is”, mondta Bogdan Trif, turisztikai miniszter.

A projekt magában foglalja a közel 1400 méter hosszú leszerelhető nyári szánrendszer építését (825,17 m lefele, 572,79 m felfele, 125 m-es szintkülönbség). A felvonás a meglevő sífelvonóval történik, így a nyári szánkópálya egy többlet a térség fejlesztése és a turisták nyári vonzása szempontjából.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük