Nézeteltérés két kászonaltízi család között. ostorcsapás, verekedés és rongálás

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: https://www.google.com/maps

2020 június 18-án, 19:27- kor a csíkszeredai rendőrséget arról értesítették, hogy Kászonaltízen két család több tagja összekülönbözött.

Egyrészt a konfliktus csitítására, másrészt a kialakulás okainak és körülményeinek meghatározására a helyszínre érkező operatív csapat fontos szempontja volt az összes résztvevő azonosítás és felelősségre vonása.

A nyomozás első eredményei szerint megállapítást nyert, hogy 13:00 óra körül egy régebbi nézeteltérés kapcsán egy 34 éves kászonfeltízi férfi a szekérről ostorral ráütött egy 26 éves falubeli nőre. Ezután a fiatal nő apja, az 53 éves helyi lakos elment az „ostorozó” lakására és többször megütötte azt, úgy hogy a csíkszeredai kórházba kellett szállítani orvosi ellátásra. A kórházból való távozása után, 19:00 óra tájban még 5 személy maga mellé véve elment az apa lakására, ahol a lány öccsét, egy 22 éves fiatalembert ütött meg többször.

Ugyanakkor a 6 támadó ablakokat törtek be, felgyújtották a lakás bejárati ajtaját, szerencsére további emberi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.

Az összetűzésben megsérült a házigazda fia és felesége, valamint egy 30 éves férfi az ellenséges táborból, ezt a három személyt a csíkszeredai megyei kórházba szállították orvosi ellátásra.

A vizsgálatok rongálás és ütlegelés bűntettének elkövetése miatt folytatódnak, az eset körülményeinek és okainak, valamint a résztvevők kilétének kiderítése és felelősségre vonása érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy