Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ponta duce mai departe conflictul cu Ungaria: “Nu cred că-i vreun sclav care să se bucure”

Victor Ponta nu rămână fără replică în faţa atacurilor venite de la Budapesta. După ce ministrul de Externe al Ungariei l-a atacat din cauza problemelor penale, Ponta aminteşte că, de fapt, ungurii sunt “băieţii răi” ai Europei. Mai mult, Ponta crede că doar “sclavii” se pot bucura când premierul României este lovit sub centură de oficialii maghiari.

“Mă bucură interesul Ministerului de Externe ungar pentru politica din România. Deocamdată îmi menţin opiniile, care sunt similare cu ale premierului sârb, premierului croat, premierului austriac, ale Comisiei Europene, ale secretarului general ONU, şi anume că atitudinea Ungariei în această criză a refugiaţilor este o acţiune neeuropeană şi o ruşine pentru Europa. Să faci garduri la graniţa dintre două ţări membre ale UE, Ungaria şi România, este o chestiune nemaiîntâlnită şi care nu are nicio legătură cu spiritul european. Motiv pentru care o să-mi apăr ţara şi guvernul şi faptul că autorităţile maghiare se bagă în jocuri interne politice din România eu cred că toată lumea ar trebui să răspundă ca şi mine, adică cu indignare. Nu cred că-i vreun sclav în România, fie prin presă, fie prin politică care să se bucure că ne ceartă cineva de la Budapesta. Eu vreau să ne conducem ţara de la Bucureşti, nu de la Budapesta şi până acum am ştiut să o facem foarte bine”, a declarat Victor Ponta.

Sursa stiripesurse.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.