Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Invictus Veteránok Stafétája 2022 ismét áthalad Hargita megyén

2022 október 11, 12 és 13-án áthalad Hargita megyén:

  • 2022 október 11: Sepsiszentgyörgyről Csíkszereda irányába
  • 2022 október 12: Csíkszeredából Székelyudvarhely irányába
  • 2022 október 13: Székelyudvarhelyről Marosvásárhely irányába

2022 október 11-én 16.00 órai kezdettel a csíkszeredai Ismeretlen Katona Emlékműnél staféta átadás-átvétel lesz a Sepsiszentgyörgyről érkezett önkéntesek és a Székelyudvarhelyre indulók között.

***

A Veteránok Stafétája IX. kiadásának szervezője az Invictus Romania Egyesület, a Román Hadsereg Napjának kontextusában (október 25).

A Veteránok Stafétája hagyománnyá vált, és minden évben az Invictus szellemére emlékeztet, arra, aminek egyesítenie kell minket a veteránok körül.

A résztvevők futás közben viszik az Országzászlót, az ősök iránti tiszteletből, hálából a háborús veteránokért, akik még mindig a végső áldozat történetét mesélik, valamint azokért, akik távoztak közülünk, akiknek a hazaszeretetről szólóm tanítása a szívekbe van írva.

Az egész közösséget, civileket és katonákat, egyaránt várják erre a különleges eseményre. Kapcsolattartó személy Marcuș Adrian alhadnagy- tel.0748-233.270.

  • az információkat szolgáltatta Emilian Zagrai Negulescu őrnagy, a „General Virgil Bădulescu” 61-es Hegyivadász Dandár szóvivőjeVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.