Üzletemberek és politikusok találkoztak Gyergyószentmiklóson

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Hargita Megye Tanácsának vezetősége és a gyergyószentmiklósi, Arbor – Vállalkozók Szövetsége szervezésében, valamint a gyergyószentmiklósi polgármesteri hivatal bábáskodásával, zajlott november 13-án a „Gyergyó medencei gazdaságfejlesztő konferencia”. A találkozón felszólalt többek között, Bajkó Tibor, arboraz ARBOR szövetség elnöke, Borboly Csaba a megyei tanács elnöke és Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós alpolgármestere. Ugyanakkor felszólalt még Táncos Barna, RMDSZ-es szenátor, a politikai szervezet szenátusi frakcióvezetője.
A résztvevők között, megyei intézmények helyhatósági szervek vezetői, vállalkozók és könyvelők egyaránt részt vettek. A délelőtt a rövid plenáris felvezetőké volt a délután a kerekasztal beszélgetéseké.
Remélhetnénk, hogy ez a konferencia egy első lépés a gyergyói térség gazdasági fellendítése érdekében, de feltevődik a kérdés, hogy miért szervezi ezt egy helyi közpénzekből beruházást végző vállalkozó,  korrupcióval megvádolt politikusok, valamint egy kétes ügyekbe bonyolódó polgármesteri hivatal? Mindezt választási időszak előtt!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy