Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu izbucnit la o casă din orașul Bălan. O femeie a ajuns la spital cu arsuri

Pompierii au intervenit miercuri dimineața,23 iunie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Bălan.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de stingere. De asemenea, a fost alertat și  SVSU Sândominic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita informează că din casă a fost evacuată o persoană de sex feminin cu arsuri la nivelul mâinilor și feței. Totodată, exista pericolul de propagare a focului la întreaga casă și vecinătăți.

„Femeia, în vârstă de 77 de ani, cu arsuri de gr. I la nivelul mâinilor și feței, a fost transportată la spital de un echipaj SAJ Bălan. Femeia a fost scoasă la timp din locuință de un coleg de-al nostru, care locuiește în apropiere și care a văzut fumul, ulterior fiind preluată de echipajul SAJ.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

În urma intervenției pompierilor, s-au salvat bunuri materiale (bucătăria, camera de zi, acoperișul casei, pe circa 50 mp și alte 3 case și anexe învecinate) în valoare de aproximativ 500.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 50.000 lei. Au ars: aproximativ 40 mp din acoperișul locuinței, ușile și mobilierul din dormitor.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise.

sursa foto: ISU Harghita




Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *