ITM Harghita organizează un simpozion tehnico-ştiinţific în staţiunea Lacu Roşu

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Harghita organizează în luna octombrie, în stațiunea Lacu Roşu, un simpozion tehnico-ştiinţific cu ocazia Săptămânii Europene privind Sănătatea şi Securitatea în Muncă 2022.

Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU-OSHA) contribuie la transformarea Europei într-un loc mai sigur, mai sănătos şi mai productiv pentru muncă. EU-OSHA desfăşoară campanii pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase, cu o durată de doi ani, sprijinite de instituţiile Uniunii Europene şi partenerii sociali europeni şi coordonate la nivel naţional de reţeaua de puncte focale a agenţiei. Campania 2020-2022 „Prevenirea afecţiunilor musculo-scheletice” vizează creşterea gradului de conştientizare în ceea ce priveşte riscurile prezentate de afecţiunile musculo-scheletice la locul de muncă, precum şi promovarea unei culturi a prevenirii acestor riscuri.”,  informează  ITM Harghita.

Simpozionul organizat de ITM Harghita va avea loc marți, 11 octombrie ora 09:30, la Hotelul Lacu Roşu.

La acţiune sunt invitaţi să participe angajatori, reprezentanţi ai acestora, lucrători desemnaţi pentru a se ocupa de activităţile de prevenire şi protecţie, lucrători şi reprezentanţi ai lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, reprezentanţi ai partenerilor sociali, precum şi alte persoane interesate.

Doritorii sunt rugaţi să confirme participarea până în data de 29 septembrie 2022, prin e-mail sau telefonic, la adresa marian.stan@itmharghita.ro sau la numărul de telefon 0757/31.01.36 (inspector şef adjunct SSM Marian Stan), ori la adresa de e-mail cristina.vlaic@itmharghita.ro, nr. de telefon 0740/31.14.11 (dna Cristina Vlaic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy