Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni asigură măsurile de ordine publică pe perioada sărbătorilor pascale

Duminică, 27 martie a.c. jandarmii harghiteni vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor, pentru a asigura măsurile de ordine publică în zona lăcașurilor de cult și în apropierea locațiilor unde credincioșii creștini de rit romano- catolic, reformat, protestant,etc. vor participa la sfintele liturghii ce vor vesti Învierea Domnului Iisus Hristos.

 Misiunea noastră este aceea de a asigura liniștea și siguranța creștinilor ce aleg să petreacă în rugăciune și reculegere acest sfârșit de săptămână, în municipiile Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgeni și Toplița,orașul Borsec și comuna Sărmaș.

Invităm cetăţenii să manifeste grijă asupra modului de păstrare şi folosire a bunurilor şi valorilor proprii, a asigurării corespunzătoare a autovehiculelor parcate. De asemenea  atragem atenția asupra grijei deosebite ce trebuie acordată copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

Reamintim cetăţenilor că pentru eventuale sesizări se pot adresa cu încredere jandarmilor prezenți la fața locului sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.